Lasergravering – salg og service af laserudstyr

Vi har stor knowhow med laserteknologi

Leder du efter udstyr til lasergravering? Hos EN Laser A/S har vi store kompetencer inden for laserteknologi, herunder lasersvejsning, til industrien, og vi tilbyder salg og service til virksomheder i hele Danmark.

Vi været i branchen siden 1987. Dermed har vi oparbejdet en stor knowhow og en bred erfaring med laserløsninger og laserskæringsudstyr. Det gør os i stand til at levere kundetilpassede totalløsninger, som har lave drifts- og vedligeholdelsesomkostninger.

Højere grafisk opløsning og en større stabilitet

Mærkning og laser gravering med laser giver en lang række fordele. Først og fremmest er der tale om en kontaktfri proces, som under de rette omstændigheder giver en langt højere grafisk opløsning, en større stabilitet og en bedre gentagelsesnøjagtighed.

Lasertypen vælges ud fra materialer og figurens art. Det kan for eksempel være fiber-laser gravering. Lasere til mærkning og gravering spænder over næsten hele bølgelængdespektret fra ultraviolet til det fjerninfrarøde. Udgangseffekterne spænder helt nede fra 5 W og op til mere end 100 W.

Hvordan virker lasergravering?

Lasergravering fungerer ved, at laseren smelter og fordamper arbejdsemnets overflade. Laserstrålen fjerner kort sagt det materiale, som skal fjernes, og dermed kommer der et aftryk. Dette aftryk er graveringen.

Du er meget velkommen til at få mere information om laserteknologi, laserskæringsudstyr, lasersvejsning og de mange muligheder. Vi fortæller også gerne mere om vores service og produkter. Herefter kan vi sende et uforpligtende tilbud på salg eller service af udstyr til lasergravering.

EN Laser A/S | Bregnerødvej 92 | 3460 Birkerød | Tlf.: 45 81 86 68 | E-mail: laser@en.dk | CVR-nr.: 26142113