Lasersvejsning – salg og service af udstyr

Vi leverer kundetilpassede laserløsninger

Skal du udføre lasersvejsning? Hos EN Laser A/S er vi specialister i salg og service af lasere og laserskæringsudstyr til industrien, og vi servicerer virksomheder i hele Danmark.

Vi har været i branchen siden 1987 og har oparbejdet en stor erfaring og knowhow. Dermed kan vi levere kundetilpassede totalløsninger med lave drifts- og vedligeholdelsesomkostninger.

Intet behov for efterbearbejdning

Lasersvejsning giver det fineste slutresultat inden for svejsning. Der er ikke behov for svejsetråd, når man anvender laser. Det betyder, at man undgår tilførsel af fremmede materialer, som forringer emnets kvalitet. Det betyder samtidig, at der ikke er behov for nogen form for efterbearbejdning.

Svejsning med laser er ideel til opgaver, hvor der er krav om fine og nøjagtige svejsesamlinger. Det er især fordelagtigt ved bearbejdning af helt små emner. Det gælder også placeringer, hvor kun en laserstråle kan komme til. Lasersvejsning kan anvendes til både plast og metal.

Hvordan virker lasersvejsning?

Alle svejsbare materialer kan svejses med laserteknologi, og der anvendes ikke svejsetråd. Der benyttes CAD/CAM-styring, som sikrer en stor præcision. Laseren gør det muligt at svejse på svært tilgængelige områder, ligesom den minimerer varmepåvirkningen omkring svejsezonen.

Du er velkommen til at høre mere om lasersvejsning, laserteknologi og om vores service og produkter ved at læse på vores hjemmeside eller kontakte os. Vi sender gerne et uforpligtende tilbud på salg eller service af udstyr til lasersvejsning.

EN Laser A/S | Bregnerødvej 92 | 3460 Birkerød | Tlf.: 45 81 86 68 | E-mail: laser@en.dk | CVR-nr.: 26142113